Καλωσορίσατε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία

Το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία τίμησε το όνομά του, φιλοξενώντας αξιωματούχους από όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας το 2012. Πλήρως ανακαινισμένο και άρτια εξοπλισμένο με τεχνολογικές υποδομές, το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να φιλοξενήσει το κάθε σας επαγγελματικό συνέδριο ή εκδήλωση. Οι αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία προσαρμόζονται εύκολα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, μικρής ή μεγάλης. Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι βρίσκονται στη διάθεσή σας για να προσφέρουν ένα μοναδικό χώρο συνάντησης, συνεστίασης, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών σε ένα άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Read More +

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και τους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας.

Όλες οι περιοχές είναι προσβάσιμες από αναπηρικά καροτσάκια και εξοπλισμένες για να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. Wi-Fi σύνδεση είναι διαθέσιμη σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις για συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ ο τεχνικός εξοπλισμός, που λειτουργεί από εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε τηλεδιάσκεψη και ανάγκες βιντεοσκόπησης. Read More +