ΟΡΓΑΝΩΣΗ

13. 12. 09
Εμφανίσεις: 6289

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ή για να ζητήσετε συγκεκριμένη προσφορά για την εκδήλωσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή μέσω τηλεφώνου στο +357-22-395000

Το Υφυπουργείο Τουρισμού προσφέρει μια σειρά από προγράμματα παροχής κινήτρων για συνέδρια, φιλοξενία συνεδρίων, καθώς και την προώθηση συνεδρίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα του ΚΟΤ στο www.visitcyprus.com.

Το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία έχει δεσμευτεί για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά και απορρίμματα ανακυκλώνονται για να διασφαλίζει ότι το ΣΚΦ ανταποκρίνεται στις οδηγίες της ΕΕ για τη μείωση των οικολογικών επιπτώσεων των εκδηλώσεών της.

Όλες οι περιοχές είναι προσβάσιμες από αναπηρικά καροτσάκια και εξοπλισμένες για να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. Wi-Fi σύνδεση είναι διαθέσιμη σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις για συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ ο τεχνικός εξοπλισμός, που λειτουργεί από εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε τηλεδιάσκεψη και ανάγκες βιντεοσκόπησης.